top of page

joi, 28 sept.

|

Cluj-Napoca

Jamsession Teatru de improvizație

Jamsession Teatru de improvizație
Jamsession Teatru de improvizație

Dată & Locație

28 sept., 19:00 – 21:30

Cluj-Napoca, Strada Tipografiei 1, interfon 30, Cluj-Napoca 400394, Romania

Despre eveniment

Ne colorăm ușor în culori de toamnă, ne luăm șosetele alea pufoase șiiii.... mergem la improv, ca să mai adunăm raze de soare din râsete și voie bună.

Fie că ai mai încercat teatru de improvizație, fie că nu dar ai mai auzit că e fain, fie că acum auzi prima dată și tot fain îți sună, hai la Jamsession cu noi! 

Te invităm la teatru de improvizație și joacă, adică niște improv pe cinste într-un jamsession pentru oricine vrea timp de calitate și distracție în același timp, indiferent dacă a mai încercat sau nu.

Când?

Joi 28 Septembrie de la ora 19:00 la 21:30

Unde?

Locul nostru preferat, sediul Education Studio, str. Tipografiei nr.1, interfon 30. 

Facilitatori

Angela Szavui

O dată ce a descoperit Education Studio n-a mai fost cale de întoarcere, pentru că nu poate nicicum să nu vrea să facă improv, să creeze magneți poetici și poezii magnetice pe frigider (de fapt pe orice suprafață) sau să vadă oamenii entuziasmați la atelierele pe care le născocește cu echipa de la Studio.

Diana Bujiță

Oamenii de la Studio o cunosc ca fiind ,,Didi" încă din anul 2018, atunci când a început să jongleze cu diversele programe de dezvoltare, printre care şi teatrul de improvizație. S-a întâlnit cu mediul nonformal în 2014, iar de atunci a explorat tot ce înseamnă descoperirea de sine, facilitarea şi dorința de a crea. O fascinează mintea umană şi îi place să îmbine creativitatea cu joaca, de accea consideră că improvizația este cheia pentru a face asta. 

Costă?

Atât cât simte și poate fiecare participant să dea ca donație, care va susține facilitatorii și spațiul Education Studio.

Distribuie evenimentul

bottom of page