top of page

Proiecte locale

Împreună construim comunitatea care ne ține mereu creativi și ne e aproape în cele mai faine activități în casa noastră din Cluj-Napoca.

Program de autocunoaștere și dezvoltare prin teatru de improvizație.

Un program original Education Studio cu cea mai lungă tradiție, ACTItudine, este locul în care înveți să râzi cu bucurie și dezvolți curajul de a fi tu. 

ACTI cover.jpg

Program de dezvoltare prin Spoken Word Poetry.

Programul aduce prin Spoken Word Poetry cheia creativității cu care deschidem uși înspre lumea interioară și dăm voce lucrurilor pe care le găsești în tine.
Tu cât cunoști din propriul castel interior? Intră, ia un loc. Găsește-ți cuvintele cu noi. Spune ceea ce este.

CONVE cover.jpg

Program de autocunoaștere, exprimare creativă și conectare cu sinele.

Ce vreau? Care sunt puterile mele? Ce am de oferit? Ce mai am de descoperit la mine? Probabil că și tu îți pui uneori aceste întrebări.
De ce să fii singur când încerci să le răspunzi?
Pornește într-o călătorie antrenantă alături de oameni cu întrebări similare.

ODI cover.jpg

Locul în care se întâlnesc improvizatorii în afara programului.

Cei care au trecut prin programul Actitudine și vor să aprofundeze teatrul de improvizație în același loc plin de joacă și voie bună.

Club ACTI-03.jpg

Un proiect în care vrem să facem auzită vocea poeților amatori și cu care dorim să demonstrăm că oricine poate scrie, fără iscusință atent dezvoltată în prealabil. Startul unei noi pasiuni hrănitoare pentru suflet poate începe oricând!

Principal.png

Un program blând de explorare personală prin poezie, conceput să-ți ofere o călătorie unică spre autenticitate și expresie. Împreună cu un grup de oameni curajoși și curioși vei experimenta diverse forme poetice și vei explora teme personale într-un mediu sigur și plin de inspirație.

Fă loc creativității și lasă cuvintele să-ți picteze lumea interioară.

Explorezie cover.png
bottom of page