joi, 08 iun.
|Education Studio
Concrete poetry: Atelier de conectare la părți din corp prin poezie concretă
Ce e poezia concretă (concrete poetry)? Cum ajută ea la conectarea cu corpul? Poezia concretă este poezia în care se folosec combinații de cuvinte, litere, culori și fonturi pentru a potența efectul poeziei. Caracteristică care oferă o pârghie jucăușă și creativă de conectare cu părți din corp.
Dată & Locație
08 iun. 2023, 19:00 – 21:30
Education Studio, Strada Tipografiei 1, Cluj-Napoca 400394, România
Despre eveniment
Ce e poezia concretă (concrete poetry)?
O fi din beton?
Cum ajută ea la conectarea cu corpul?
Pe scurt poezia concretă este poezia în care se folosec combinații de cuvinte, litere, culori și fonturi pentru a potența efectul poeziei. Deci are un element vizual foarte important. Caracteristică care, pintre altele, oferă o pârghie jucăușă și creativă de conectare cu părți din corp.
Vei găsi ghidaj în a scrie, în a intra în conexiune cu părți din corpul tău și spațiu sigur pentru pentru ca inspirația și autenticitatea ta să iasă la suprafață în acest atelier de creație.
__________________________________________________________________
Când și unde?
Joi 8 iunie, de la ora 19 la Education Studio (str. Tipografiei, nr. 1, interfon 30). Te rugăm să vi cu 15 minute mai repede, pentru a putea începe la fix.
__________________________________________________________________
Cine îl ține?
Bogdan Marica
Bogdan va fi facilitatorul atelierelor. El este absolvent al multor programe marca Education Studio, printre care programele Odiseea (2018) și ConVersații (2019) pe care le-a și facilitat în ultimele ediții. Și-a cultivat abilitățile de trainer atât în cadrul Studioului prin programele și atelierele susținute în ultimii 2 ani, dar și internațional, în programe de training Erasmus+ (Youth Catalyst 2.0 & Connection for Direction). A creat pagina Mecanică fină, unde publică poezii din 2020.
__________________________________________________________________
Cum pot participa?
Pentru asta e nevoie te rugăm să completezi formularul de înscriere. După vei primi un email de confirmare. Te rugăm să ne anunți din timp (cel puțin cu o zi înainte) dacă nu mai poți veni.
Atelierul costă între 40 și 100 lei.
Folosim acest sliding scale de plată pentru ca acest atelier să fie accesibil pentru cei ce nu își permit prețul întreg, așa că de îți permiți să dai mai mult te invităm să o faci și sa ne susți în a aduce aceste ateliere celor ce nu își permit. De altfel, dacă și limita de jos e prea mare pentru tine, dar ști că ai nevoie de acest atelier scrie-ne pe pagina noastra de Facebook să vedem ce putem face.