Ai fost la ACTI și ți-a plăcut?
Auzi din când în când o voce care te îmbie șoptindu-ți ”iiimproooov!„ și noaptea visezi că ești în cea mai reușită scenă de improv ever iar publicul, gol desigur, râde de toate glumele tale?
Sau poate pur și simplu ți-e dor de teatru de improvizație á la Acti, adică acele seri de ateliere în care combinăm râsetele cu învățare prin joacă. Unde conexiunea în grup naște scene de improv complet autentice și pline de imaginație.
Oricum ar fi, tu știi mai bine cum ești cu improvul, dar dacă tot ești pe-aproape, hai la Acti Advanced să improvizăm pe deplin împreună.
Acest program este pentru tine dacă:
-
Ai trecut prin programul de bază ACTItudine, în oricare din edițiile trecute
-
Vrei să iei improvizația în serios și ea pe tine, dar și să-ți finisezi umorul ca să dai cele mai improvizate glume cel mai spontan
-
Vrei să te pui în situații cringe, că ai auzit tu că face bine la sine și de-alea
-
Ai vrea să ai loc de conectare și joacă cu oameni care vor la fel… plus improvizație
Ce ai de câștigat
participând la program?
-
iiiimprroooooov!
-
Vei vedea care-i faza cu autenticitatea în improv și dincolo de improv
-
Câteva ore pe săptămână de joacă sinceră cu un grup
-
Vei fi și mai comfortabil cu situațiile neașteptate, improvizate, și vei experimenta moduri creative de a te adapta la ele
-
Vei vedea că greșelile în continuare nu sunt capăt de lume
-
Vei râde ținându-te de burtă (probabil) și o să te pufnească râsul pe stradă amintindu-ți de scenele de la ateliere (probabil).
Conținutul programului
-
12 întâlniri, una pe săptămână, timp de 3 luni (30 ore de improvizație)
-
Un teambuilding de toată frumusețea într-un weekend din timpul programului, la munte
-
Un spectacol făcut de către participanți, ca să vadă și prietenii tăi cât de lejer ești pe scenă.
Printre temele abordate vei regăsi:
-
Autenticitatea în improv și dincolo de improv
-
Exprimarea paraverbală și nonverbală
-
Status în relație cu ceilalți și cu mine
-
Ce fac când nu iese
-
Creând împreună în improv.
Pentru a participa la program, primul pas e să te PREînscrii printr-un formular scurt. Prin asta noi vom știi că vrei să ai un loc la program.
După PREînscriere vei primi un email cu următorul pas în care trebuie să completezi formularul de înscriere și să achiți un avans de 100 lei. Odată cu plata avansului locul tău este rezervat.
Numărul de locuri este limitat, prioritate în ordinea înscrierii.
*Data limită pentru înscriere este 1 Octombrie.*
Plata se face în trei tranșe. Ele se vor plăti în:
-
9 Octombrie - la finalul primului atelier (direfența rămasă după plata avansului)
-
5 Noiembrie - la finalul atelierului nr. 5
-
3 Decembrie - la finalul atelierului nr. 9.
Numărul de locuri este limitat, prioritate în ordinea înscrierii.
Plata avansului nu se returnează decât în caz de anulare a programului. În caz că nu mai poți ajunge și ai plătit, îți poți găsi un înlocuitor pentru a nu pierde investiția.
Facilitarea și organizarea teambuildingului sunt acoperite de Education Studio, dar cazarea și mesele la teambuilding nu sunt incluse în prețul programului. Costul cazării va fi anunțat de facilitatori iar mâncarea va fi adusă de fiecare în funcție de nevoi și preferințe, încurajând și sharing-ul cu ceilalți din grup.
Înscriere
Când și unde?
În fiecare marți, de la ora 18:45, începând cu data de 8 Octombrie 2024.
În Cluj-Napoca, pe str. Tipografiei, nr.1.
Facilitatorii programului
Angela Szavui
O dată ce a descoperit Education Studio n-a mai fost cale de întoarcere, pentru că nu poate nicicum să nu vrea să facă improv, să creeze magneți poetici și poezii magnetice, și să vadă oamenii entuziasmați la atelierele pe care le născocește cu echipa de la Studio.
A obținut calificarea de Lucrător de tineret și a participat la mai multe programe Erasmus+ care au ajutat-o să-și dezvolte abilitățile de facilitare a diverselor activități creative de învățare non-formală.
Diana Bujiță
Oamenii de la Studio o cunosc ca fiind ,,Didi" încă din anul 2018, atunci când a început să jongleze cu diversele programe de dezvoltare, printre care şi teatrul de improvizație.S-a întâlnit cu mediul nonformal în 2014, iar de atunci a explorat tot ce înseamnă descoperirea de sine, facilitarea şi dorința de a crea.O fascinează mintea umană şi îi place să îmbine creativitatea cu joaca, de aceea consideră că improvizația e cheia pentru a face asta.