top of page

mie., 12 iul.

|

Cluj-Napoca

Atelier Collage Poetry

Te invităm la o seară de creație unde locul de joacă și exprimare liberă ne va fi aranjat de poezia-colaj. Ne facem DJ poetici și punem pe foaie remix-ul nostru autentic de cuvinte și imagini.

Înscrierile pentru acest atelier au fost închise
Vezi alte evenimente
Atelier Collage Poetry
Atelier Collage Poetry

Dată & Locație

12 iul. 2023, 18:30 – 21:00

Cluj-Napoca, Strada Tipografiei 1, Cluj-Napoca 400394, Romania

Despre eveniment

Te invităm la o seară de creație unde locul de joacă și exprimare liberă ne va fi aranjat de poezia-colaj.

Ne facem DJ poetici și punem pe foaie remix-ul nostru autentic de cuvinte și imagini.

__________________________________________

Ce este Collage Poetry sau Poezia-Colaj?

Este o formă de creație de tip “found poetry”, adică este construită din bucăți (cuvinte, imagini, obiecte) preexistente și așezate pe un suport într-un mod nou care să exprime idei, emoții, povești într-o compoziție vizuală.

Joaca liberă cu imagini și cuvinte “gata-făcute” înlesnește un proces creativ intuitiv, apelând la piese deja pregătite și lasă spațiu pentru combinații vizuale și poetice inedite, neașteptate, revelatoare. Astfel și procesul de creație, de alăturare a pieselor, de compunere a diverselor elemente devine parte valoroasă din experiență, pe lângă colajul rezultat.

__________________________________________

Ce vei face la atelier?

Vei crea propria poezie-colaj și vei primi îndrumare atât în procesul creativ cât și în integrarea experienței după finalizarea creației tale.

Toate materialele necesare îți vor fi puse la dispoziție, dar poți aduce reviste pe care să le folosim împreună la colaj.

__________________________________________

Pentru cine este acest atelier?

Atelierul este pentru orice persoană care dorește o experiență creativă și este curioasă de o formă de joacă poetică și vizuală.

__________________________________________

Când va avea loc?

Miercuri 12 iulie, de la ora 18:30.

__________________________________________

Unde va avea loc?

Sediul Eucation Studio, str. Tipografiei, nr.1, interfon 30.

__________________________________________

Cine îl ține?

Angela Szavui

A făcut cunoștință cu Education Studio absolvind programul Actitudine (program de teatru de improvizație) în 2019, experiență care a inspirat-o să caute în continuare moduri de exprimare autentică și creativă. Această căutare i-a deschis calea și curiozitatea spre poezie, venind cu dorința să o împărtășească într-o comunitate.

De curând a obținut calificarea de Lucrător de tineret în urma unui curs care a ajutat-o să-și dezvolte abilitățile de facilitare a diverselor activități creative de învățare non-formală.

Din 2021 facilitează ateliere și programe de dezvoltare prin poezie și spoken word poetry în cadrul proiectului ConVERSații.

__________________________________________

Contribuția ta:

Donație între 40-100 lei în funcție de posibilități.

Plata se poate face prin Revolut sau transfer bancar și este necesară pentru rezervarea și confirmarea locului. Mai multe detalii îți vor fi transmise într-un email după înscriere.

Numărul de locuri este limitat, prioritate în ordinea înscrierii.

Plata se returnează doar în caz de anulare a atelierului.

Te rugăm să te înscrii și să faci plata doar dacă știi că vei participa. În caz că nu mai poți ajunge și ai plătit, îți poți găsi un înlocuitor pentru a nu pierde investiția.

Distribuie evenimentul

bottom of page