top of page

sâm., 06 iul.

|

Education Studio Cluj

Creație în comunitate pentru fundraising

Pictăm împreună sacoșe artistice

Înscrierile pentru acest eveniment au fost închise.
Vezi alte evenimente
Creație în comunitate pentru fundraising
Creație în comunitate pentru fundraising

Dată & Locație

06 iul. 2024, 10:30 – 16:30

Education Studio Cluj, Strada Tipografiei 1, Cluj-Napoca 400102, România

Despre eveniment

Dacă vrei să îți exprimi gândurile și emoțiile într-un mod unic prin culoare, să fii purtat pe tărâmurile creative pastelate sau monocrome, atunci haide alături de noi la un eveniment de creație ✨din comunitate pentru comunitate!✨

🎨 Cum? 

Creațiile tale pictate pe sacoșe vor fi parte din fundraising-ul organizației, iar banii rezulați din vânzarea sacoșelor vor susține activitatea noastră, atelierele creative și cele de dezvoltare personală. Contribuția ta ca artist constă în a-ți aduce creativitate și pofta pentru artă și de a o transpune în felul tău unic prin pictură.

🎨 Pentru cine e evenimentul?

Dacă ai ca hobby pictura, te trezești des cu o pensulă în mână, mereu ai o idee colorată în minte, pictezi de o vreme pe diverse suprafețe, ai noțiuni creative și nu știi unde să le pui, pune-le pe sacoșele creative.

🎨 Ce se va întâmpla?

Ne vom strânge la sediul nostru pentru o zi de creație împreună, începem cu o mică pregătire și experimentare cu materialele disponibile, ca apoi dăm frâu liber creației timp de câteva ore. Pe parcurs vom avea și snack-uri care să ne țină creativitatea în formă.

🎨 Cum va arăta ziua de creație?

10:30 - Înregistrarea artiștilor

11:00 - Intro și tutorial tehnic și testarea materialelor

12:00 -16:00 - Creație, distracție, snack-uri și dume colorate

16:00 - Încheiere

Te rugăm să ajungi la ora de începere și pe cât posibil să te bucuri de toată durata de creație. 

🎨 Cum te înscrii ca artist? Completează formularul unde primești mai multe informații și template-ul de creație pentru schițe, iar în ziua evenimentului vei trece printr-un proces de înregistrare ca să ne asigurăm că fiecare artist are opera sa.

🎨 Participarea artiștilor este gratuită, vom asigura toate materialele necesare creației.

🎨 Înscrie-te ca artist până în data de 3 iulie. După înscriere vei primi mai multe detalii pe email care să-ți fie de ajutor în procesul de creație.

Distribuie evenimentul

bottom of page