top of page

joi, 16 feb.

|

Cluj-Napoca

Feel the Verse, Touch the Emotion - Atelier de explorare a emoțiilor prin atingere și poezie

Poezie Atingere Emoție Cum se împletesc pentru tine aceste trei aspecte în viața ta? Ce imagini ies la suprafață? Ce nuanțe au acestea?

Înscrierile pentru acest atelier au fost închise
Vezi alte evenimente
Feel the Verse, Touch the Emotion - Atelier de explorare a emoțiilor prin atingere și poezie
Feel the Verse, Touch the Emotion - Atelier de explorare a emoțiilor prin atingere și poezie

Dată & Locație

16 feb. 2023, 19:00 – 22:00

Cluj-Napoca, Strada Tipografiei 1, Cluj-Napoca 400394, Romania

Despre eveniment

Poezia și atingerea sunt două unelte puternice în explorarea și exprimarea emoțiilor. Prin intermediul cuvintelor poeziei, putem evoca imagini, sentimente și trăiri profunde. Să dăm glas unor nuanțe emoționale foarte subtile.

Atingerea, pe de altă parte, poate transmite direct și profund emoții prin contact fizic cu alte persoane, ființe, obiecte, suprafețe sau materiale. Ea este o poartă către conexiunea autentică.

Îmbinând aceste două unelte, putem crea experiențe emoționale profunde, care ne permit să ne conectăm la lumea din jurul nostru și la propria noastră intuiție și emoție.

La Education Studio ți-am pregătit un atelier de în care vom explora prin atingere și poezie emoțiile. Ne vom adânci în atingere treptat, într-un spațiu sigur de încredere și conexiune cu noi, cu semnalele corpului nostru și cu ceilalți participanți. Vom fi foarte atenți la respectarea limitelor noastre, la intrarea în spațiul celuilalt dintr-un loc de curiozitate și prezență.

Pe parcursul atelierului vom explora emoțiile pe care atingerea în prezență ni le scoate la suprafață și vom încerca să le dăm formă în poezie, dar ne vom exersa și capacitatea de a pune și respectă limite sănătoase legate de atingere. Pentru a ne putea imersa mai bine în experientă, atenția va fi pusă pe proces, nu pe rezultat.

În cadrul acestui atelier sunt părți în care vei primi și vei oferi atingere cu respect și compasiune față de limitele tale și/sau a partenerului de explorare. Puteți veni singuri sau cu un partener (în acest caz e necesar ca amândoi să vă înscrieți) cu care să explorați împreună acest subiect.

De îți dorești să-ți accesezi emoțiile și afla ce au ele de zis, cauți un spațiu în care să-ți desfaci creativitatea sau pur și simplu vrei a te juca cu versuri în spațiul descris mai sus, te invităm să te înscrii la atelier.

_____________________

Când va fi atelierul?

Atelierul va avea loc joi, 16 februarie, de la ora 19:00 la 22:00.

Vino cu 15 min. mai repede pentru a te putea așeza în spațiu și începe la fix.

_____________________

Unde va fi atelierul?

La sediul nostru.

Str. Tipografiei, nr. 1, ap. 3, interfon 030.

_____________________

Cine îl ține?

Bogdan Marica.

Bogdan este absolvent al multor programe marca Education Studio, printre care programele Odiseea (2018) și ConVersații (2019) pe care le-a și facilitat în ultimele ediții.

Și-a cultivat abilitățile de trainer atât în cadrul Studioului prin programele și atelierele ținute în ultimii 2 ani, dar și internațional în programe de training Erasmus+(Youth Catalyst 2.0 & Connection for Direction).

A creat pagina ”Mecanică fină” unde publică poezii din 2020:

https://www.facebook.com/FineMechanicsPoetry/

_____________________

Contribuția ta:

50 lei.

Plata se poate face prin transfer bancar, BT pay sau Revolut și este necesară pentru rezervarea și confirmarea locului. Mai multe detalii vă vor fi transmise, într-un email după înscriere.

Numărul de locuri este limitat, prioritate în ordinea înscrierii.

Plata se returnează doar în caz de anulare a atelierului.

Te rugăm să te înscrii și să faci plata doar dacă știi că vei participa. În caz că nu mai poți ajunge și ai plătit, îți poți găsi un înlocuitor pentru a nu pierde investiția.

Distribuie evenimentul

bottom of page