top of page

mie., 31 mai

|

Education Studio

Haiku: Atelier de încapsulat amintiri

Ce este un Haiku? Cum pot scrie un Haiku? Ajunge dacă scriu 3 vresuri în formatul 5-7-5? Vei găsi răspuns la aceste întrebări, ghidaj în a scrie și spațiu sigur pentru pentru ca inspirația și autenticitatea ta să iasă la suprafață în acest atelier de creație.

Înscrierile pentru acest eveniment au fost închise
Vezi alte evenimente
Haiku: Atelier de încapsulat amintiri
Haiku: Atelier de încapsulat amintiri

Dată & Locație

31 mai 2023, 19:00 – 21:30

Education Studio, Strada Tipografiei 1, Cluj-Napoca 400394, România

Despre eveniment

Ce este un Haiku?

Cum pot scrie un Haiku?

Ajunge dacă scriu 3 vresuri în formatul 5-7-5?

Vei găsi răspuns la aceste întrebări, ghidaj în a scrie și spațiu sigur pentru pentru ca inspirația și autenticitatea ta să iasă la suprafață în acest atelier de creație.

__________________________________________________________________ 

Când și unde?

Miercuri 31 mai, de la ora 19 la Education Studio (str. Tipografiei, nr. 1, interfon 30). Te rugăm să vi cu 15 minute mai repede, pentru a putea începe la fix.

__________________________________________________________________ 

Cine îl ține?

Bogdan Marica

Bogdan va fi facilitatorul atelierelor. El este absolvent al multor programe marca Education Studio, printre care programele Odiseea (2018) și ConVersații (2019) pe care le-a și facilitat în ultimele ediții. Și-a cultivat abilitățile de trainer atât în cadrul Studioului prin programele și atelierele susținute în ultimii 2 ani, dar și internațional, în programe de training Erasmus+ (Youth Catalyst 2.0 & Connection for Direction). A creat pagina Mecanică fină, unde publică poezii din 2020.

__________________________________________________________________ 

Cum pot participa?

Pentru asta e nevoie te rugăm să completezi formularul de înscriere. După vei primi un email de confirmare. Te rugăm să ne anunți din timp (cel puțin cu o zi înainte) dacă nu mai poți veni.

Atelierul costă între 40 și 100 lei.

Folosim acest sliding scale de plată pentru ca acest atelier să fie accesibil pentru cei ce nu își permit prețul întreg, așa că de îți permiți să dai mai mult te invităm să o faci și sa ne susți în a aduce aceste ateliere celor ce nu își permit. De altfel, dacă și limita de jos e prea mare pentru tine, dar ști că ai nevoie de acest atelier scrie-ne pe pagina noastra de Facebook să vedem ce putem face.

Distribuie evenimentul

bottom of page