top of page

mie., 05 iul.

|

Education Studio

Iubire de sine - o experiență imersivă cu teatru senzorial

Închide ochii. Respiră. Atinge. Miroase Gustă. Iubește-te. Te invităm să parcurgi acești pași într-o călătorie bazată pe simțurile și emoțiile tale, în care fiecare participant trăiește o poveste în care el este personajul principal.

Înscrierile pentru acest eveniment au fost închise
Vezi alte evenimente
Iubire de sine - o experiență imersivă cu teatru senzorial
Iubire de sine - o experiență imersivă cu teatru senzorial

Dată & Locație

05 iul. 2023, 19:00 – 21:00

Education Studio, Strada Tipografiei 1, Cluj-Napoca 400394, România

Despre eveniment

Închide ochii.

Respiră.

Atinge. Miroase Gustă.

Iubește-te.

Te invităm să parcurgi acești pași într-o călătorie bazată pe simțurile și emoțiile tale, în care fiecare participant trăiește o poveste în care el este personajul principal.

Teatrul senzorial este o formă de artă care îmbină teatrul imersiv, de improvizație și interactiv, care te poate duce în propriile profunzimi prin intermediul simțurilor și emoțiilor pe care le descoperi în timpul călătoriei, ghidat/ă de facilitatori și ceilalți participanți. Atunci când închizi ochii și te lași cuprins de ceea ce te înconjoară și purtat de propria intuiție  această formă de teatru te aduce în prezent.

În acest eveniment de teatru senzorial, simțurile tale se vor trezi la viață, vei redescoperi mirosul îmbietor al iubirii de sine, vei atinge texturi care îți vor aminti deprima oară când te-ai văzut cu adevărat și vei simți gustul dulce al micilor plăceri ce te fac să zâmbești, în timp ce sunetele îți vor aduce atenția înspre tine.

În timpul evenimentului,vei fi ghidat/ă în lumea interioară, într-un spațiu sigur și blând. Vor exista momente în care vei închide ochii pentru a te aduce în prezent și a profita de experiență, într-un spațiu sigur.

Dacă îți dorești să ai parte de o experiență autentică, să-ți activezi simțurile și intuiția și să îți oferi un moment de iubire de sine, te invităm la acest eveniment.

_____________________

Când va fi atelierul?

 Atelierul va avea loc pe 5 iulie, la ora 19. Te rugăm să ajungi cu 15 minute mai repede, pentru a te putea așeza în spațiu și începe la fix.

_____________________ 

Unde va fi atelierul?

 La sediul nostru. Str. Tipografiei, nr. 1, ap. 3, interfon 030.

_____________________

Cine vor fi ghizii tăi?

Bogdan Marica. Bogdan este absolvent al multor programe marca Education Studio, printre care programele Odiseea (2018) și ConVersații (2019) pe care le-a și facilitat în ultimele ediții. Și-a cultivat abilitățile de trainer atât în cadrul Studioului prin programele și atelierele ținute în ultimii 2 ani, dar și internațional în programe de training Erasmus+(Youth Catalyst 2.0 & Connection for Direction). A creat pagina ”Mecanică fină” unde publică poezii din 2020:  https://www.facebook.com/FineMechanicsPoetry/

Maria Scînteianu

Ea și-a început călătoria în Education Studio ca participantă în două programe: Odisee (2018) și ConVERSații (2019), după care a devenit co-facilitator pentru 2 programe de ConVERSații (2019-2020 și 2022). A absolvit Filmologie și Arte Digitale Interactive la Facultatea de Teatru și Film, iar acum explorează diferite modalități de a-și manifesta creativitatea, de la arte vizuale la scris și desen, experimentând uneori și cu teatrul de improvizație. A participat în diverse proiecte Erasmus+, care au contribuit la experiența ei în lucrul cu oamenii și în facilitarea proceselor creative.

Diana Bujiță Oamenii de la Studio o cunosc ca fiind ,,Didi" încă din anul 2018, atunci când a început să jongleze cu diversele programe de dezvoltare, printre care Odiseea (2018), ConVERSații(2021), Creative Writing (2019) și Actitudine (2019, 2020, 2022). S-a întâlnit cu mediul nonformal în 2014, iar de atunci a explorat tot ce înseamnă descoperirea de sine, facilitarea şi dorința de a crea, atât ca și facilitator, cât și ca și participant. O fascinează natura umană şi îi place să îmbine creativitatea cu joaca, de aceea explorează prin diverse metode cheia pentru a face asta.

_____________________

Contribuția ta:

Fiindcă ne dorim ca de acest eveniment să se bucure cât mai mulți oameni, costul acestuia variază între 40 - 100 lei (până în data de 25 iunie) și între 60 – 100 lei (după data de 25 iunie), în funcție de posibilitățile financiare ale fiecăruia. Banii vor susține spațiul Education Studio realizarea acestui eveniment. 

_____________________ 

Mai multe detalii, inclusiv cele legate de plată, vă vor fi transmise într-un email, după înscriere.

Numărul de locuri este limitat, iar prioritatea este în ordinea înscrierii.

Plata se returnează doar în caz de anulare a evenimentului.

Te rugăm să te înscrii și să faci plata doar dacă știi că vei participa. În caz că nu mai poți ajunge și ai plătit, îți poți găsi un înlocuitor pentru a nu pierde investiția.

Distribuie evenimentul

bottom of page