top of page

joi, 11 iul.

|

Cluj-Napoca

Jamsession Teatru de improvizație - Chill in the sun

Înscrierile pentru acest eveniment fost închise
Vezi alte evenimente
Jamsession Teatru de improvizație -  Chill in the sun
Jamsession Teatru de improvizație -  Chill in the sun

Dată & Locație

11 iul. 2024, 18:45 – 21:15

Cluj-Napoca, Strada Tipografiei 1, interfon 30, Cluj-Napoca 400394, Romania

Despre eveniment

🥵 E prea cald, știm... 🫠 Greu găsim un loc răcoros unde să ne relaxăm și lucrurile încep să nu mai fie amuzante. Dar cel puțin într-o scenă de improv putem fi pe cea mai fină plajă, în cea mai subtilă briză, în cel mai trendy bikini... iar râsetele sunt la fel de garantate ca un cocktail pe șezlongul all inclusive. ⛱

🍹🌴 Te invităm la teatru de improvizație și joacă, adică niște improv pe cinste într-un jamsession pentru oricine vrea timp de calitate și distracție în același timp, indiferent dacă a mai încercat sau nu.

Când?

Joi 11 iulie, între 18:45 și 21:15

Unde?

Locul nostru preferat, sediul Education Studio, str. Tipografiei nr.1, interfon 30. 

Facilitatori

Diana Bujiță

Oamenii de la Studio o cunosc ca fiind ,,Didi" încă din anul 2018, atunci când a început să jongleze cu diversele programe de dezvoltare, printre care şi teatrul de improvizație. S-a întâlnit cu mediul nonformal în 2014, iar de atunci a explorat tot ce înseamnă descoperirea de sine, facilitarea şi dorința de a crea. O fascinează mintea umană şi îi place să îmbine creativitatea cu joaca, de accea consideră că improvizația este cheia pentru a face asta. 

Diana Negrean

Diana a ajuns pentru prima dată la Education Studio în 2018, iar de atunci a prins gustul improvizației și mai ales al atmosferei de la Studio. Îi place să creeze și să faciliteze experiențe de învățare, cu atât mai mult când descoperă metode care includ o doză serioasă de joacă.

Costă?

Donație liberă între 40-100 lei după cât poate și dorește fiecare participant.

Distribuie evenimentul

bottom of page