top of page

lun., 20 mar.

|

Atelier online

Poetry Studio - Întâlnire online de scris poezie

Cauți un spațiu de decomprimare și inspirație? Ce zici de poezie? Te invităm la Poetry Studio. O întâlnire online în care vom încerca să ne conectăm la noi și să ne jucăm cu versuri.

Înscrierile pentru acest atelier au fost închise
Vezi alte evenimente
Poetry Studio - Întâlnire online de scris poezie
Poetry Studio - Întâlnire online de scris poezie

Dată & Locație

20 mar. 2023, 19:00 – 21:00

Atelier online

Despre eveniment

Cauți un spațiu de decomprimare și inspirație?

Ce zici de poezie?

Te invităm la Poetry Studio. O întâlnire online în care vom încerca să ne conectăm la noi și să ne jucăm cu versuri.

Va fi un spațiu de creație în care, prin mici prompturi ghidate, vom pune accentul pe procesul de scriere și autenticitate NU pe a avea o poezie, bună de publicat într-o antologie, până la finalul întâlnirii.

Acest spațiu este pentru tine dacă ești în căutarea creativității, vrei să te joci cu versuri sau cauți un spațiu cadrat și primitor pentru a te exprima si explora.

Acest spațiu NU este pentru tine dacă ești în căutarea unei poezi pentru noul tău volum de poezie. Pentru a participa la această întâlnire NU este nevoie să ai “experiență” cu poezia.

_______________________________________

Când și unde?

Acesta va avea loc luni, 20 Martie, de la ora 19:00 la 21:00, online pe Google Meet.

_______________________________________

Cine îl ține?

Întâlnirea este ținută de Bogdan Marica. El este absolvent al multor programe marca Education Studio, printre care programele Odiseea (2018) și ConVersații (2019) pe care le-a și facilitat în ultimele ediții. Și-a cultivat abiliățile de trainer atât în cadrul Studioului prin programele și atelierele ținute în ultimii 2 ani, dar și internațional în programe de training Erasmus+(Youth Catalyst 2.0 & Connection for Direction). A creat pagina ”Mecanică fină” unde publică poezii din 2020: https://www.facebook.com/FineMechanicsPoetry/

_______________________________________ 

Ce este ConVERSații? Întâlnirea face parte din proiectul ConVERSații. Acesta este un proiect Education Studio care își propune crearea unei comunități pasionate de poezie și să familiarizeze poezia ca unealtă creativă de explorare și exprimare autentică.

_______________________________________

Cum pot contribui?

Îți recomandăm să contribui cu o donație între 40 și 60 lei.

_______________________________________

Cum pot participa?

Pentru a participa, intra pe butonul "Înscrie-te aici", completeză și trimite formularul. Detalii de cum poti contribui vei primi pe email după trimiterea formularului. Iar până duminică seara (cea de dinanintea întâlnirii) îți vom trimite un email cu link-ul de acces.

Distribuie evenimentul

bottom of page