top of page

sâm., 25 feb.

|

Cerc online

Trezire cu poezie - Tema: Iubire

O nouă oportunitate de a ne deschide inimile prin poezie către o temă ce ne completează și ne înalță sufletele. Te invităm la un cerc de poezie dedicat temei "iubire", unde vom descoperi frumusețea și emoția iubirii prin intermediul poeziei și ne conectăm cu alți iubitori de poezie.

Înscrierile pentru acest atelier au fost închise
Vezi alte evenimente
Trezire cu poezie - Tema: Iubire
Trezire cu poezie - Tema: Iubire

Dată & Locație

25 feb. 2023, 11:00 – 13:00

Cerc online

Despre eveniment

Când și unde? Acesta va avea loc sâmbata, 25 februarie, de la ora 11:00 la 13:00, online pe Google Meet.

_______________________________________

Ce vom face mai exact? În acest cerc ne vom apropia unii de alții vorbind despre poezie, citind lucrări proprii sau a altor poeți (așa că vino pregătit cu câteva poezii care ating într-un fel sau altul tema abordată), ascultând poezie și poate scriind 2-3 versuri. Va fi un loc de deschidere și relaxare. Un loc intim și ușor. Un loc care intenționăm să te încarce cu armonie și voie bună pentru restul zilei.

_______________________________________

Cine îl ține? Cercul este ținut de Bogdan Marica. El este absolvent al multor programe marca Education Studio, printre care programele Odiseea (2018) și ConVersații (2019) pe care le-a și facilitat în ultimele ediții. Și-a cultivat abiliățile de trainer atât în cadrul Studioului prin programele și atelierele ținute în ultimii 2 ani, dar și internațional în programe de training Erasmus+(Youth Catalyst 2.0 & Connection for Direction). A creat pagina ”Mecanică fină” unde publică poezii din 2020: https://www.facebook.com/FineMechanicsPoetry/

_______________________________________

Ce este ConVERSații? Întâlnirea face parte din proiectul ConVERSații. Acesta este un proiect Education Studio care își propune crearea unei comunități pasionate de poezie și să familiarizeze poezia ca unealtă creativă de explorare și exprimare autentică.

_______________________________________

Cum pot contribui? Participarea se face pe baza unei donații minime de 25 lei.

_______________________________________

Cum pot participa?

Pentru a participa, intra pe butonul "Înscrie-te aici", completeză și trimite formularul și plătește donația minimă de 25 lei. Detalii de cum poti plăti vei primi pe email după trimiterea formularului. Iar până vineri seara (cea de dinanintea întâlnirii) îți vom trimite un email cu link-ul de acces.

Distribuie evenimentul

bottom of page