top of page

sâm., 18 mar.

|

Cerc online

Trezire cu poezie - Tema: Primăvară

O nouă oportunitate de a ne deschide inimile prin poezie către o temă ce ne completează și ne înalță sufletele. Te invităm la un cerc de poezie dedicat temei "primăvară", unde vom descoperi ce este primăvara prin intermediul poeziei și ne conectăm cu alți iubitori de poezie.

Înscrierile pentru acest atelier au fost închise
Vezi alte evenimente
Trezire cu poezie - Tema: Primăvară
Trezire cu poezie - Tema: Primăvară

Dată & Locație

18 mar. 2023, 11:00 – 13:00

Cerc online

Despre eveniment

Când și unde?

Acesta va avea loc sâmbata, 18 martie, de la ora 11:00 la 13:00, online pe Google Meet.

_______________________________________

Ce vom face mai exact?

În acest cerc ne vom apropia unii de alții vorbind despre poezie, citind lucrări proprii sau a altor poeți (așa că vino pregătit cu câteva poezii care ating într-un fel sau altul tema abordată), ascultând poezie și poate scriind 2-3 versuri. Va fi un loc de deschidere și relaxare. Un loc intim și ușor. Un loc care intenționăm să te încarce cu armonie și voie bună pentru restul zilei.

_______________________________________

Cine îl ține?

Cercul este ținut de Bogdan Marica. El este absolvent al multor programe marca Education Studio, printre care programele Odiseea (2018) și ConVersații (2019) pe care le-a și facilitat în ultimele ediții. Și-a cultivat abiliățile de trainer atât în cadrul Studioului prin programele și atelierele ținute în ultimii 2 ani, dar și internațional în programe de training Erasmus+(Youth Catalyst 2.0 & Connection for Direction). A creat pagina ”Mecanică fină” unde publică poezii din 2020: https://www.facebook.com/FineMechanicsPoetry/

_______________________________________

Ce este ConVERSații?

Întâlnirea face parte din proiectul ConVERSații. Acesta este un proiect Education Studio care își propune crearea unei comunități pasionate de poezie și să familiarizeze poezia ca unealtă creativă de explorare și exprimare autentică.

_______________________________________

Cum pot contribui?

Îți recomandăm să contribui cu o donație între 25 și 40 lei.

_______________________________________

Cum pot participa?

Pentru a participa, intra pe butonul "Înscrie-te aici", completeză și trimite formularul. Detalii de cum poti contribui vei primi pe email după trimiterea formularului. Iar până vineri seara (cea de dinanintea întâlnirii) îți vom trimite un email cu link-ul de acces.

Distribuie evenimentul

bottom of page